Tænderne - Guide til flotte og sunde tænder

Problemer med tænder / Behandling af tænder

Tænderne

Tændernes opgave er at tygge maden i stykker og blande den med spyt for at fremme synkeprocessen og nedbrydningen af næringsstofferne. Trods deres livløse udseende er tænderne levende strukturer i lige så høj grad som andre organer i kroppen. Midt inde i tanden findes et hulrum, der indeholder tandens blodkar og nerver - pulpa.

For os mennesker har tænderne dog ikke kun funktionel værdi. Tænderne er også vores smil. At smile eller at le er at udtrykke sig, hvilket er vigtigt for os mennesker, da det både påvirker os selv, men også menneskene omkring os på en positiv måde. Smilet er nemlig glæde, jublen, henrykthed, anerkendelse, tilfredshed og meget mere. Sunde og hvide tænder samt en flot tandstilling er med til at skabe et flot smil.

Men mange mennesker er utilfredse med deres tænder, hvilket der kan være mange grunde til. Nogle har misfarvede og gullige tænder, grimme fyldninger eller tandskader, mens andre mangler en tand eller har store mellemrum mellem tænderne. Uanset hvad årsagen måtte være hertil, så har mange ofte det til fælles, at de ikke bryder sig om at smile med frygten for at vise tandsættet frem.

Hvis man ønsker en kosmetisk forbedring af sine tænder, kan en kosmetisk tandlæge hjælpe på problemerne.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.