Skeden - Guide til intimkirurgi for kvinder

Problemer med skede / Behandling af skede

Kvindens skede

Intimkirurgi for kvinder er et relativt nyt område inden for æstetisk plastikkirurgi. I løbet af de seneste år er operationer inden for dette område blevet mere almindelige, og plastikkirurger i både ind- og udland beretter om en stigende interesse, og de får generelt mange henvendelser om intimkirurgi. Nogle kvinder føler sig hæmmet, hvad angår det seksuelle, og andre lider af komplekser over deres skedes udseende, og afholder sig blandt andet fra bad efter sportslige aktiviteter.

For store skamlæber eller assymetri kan for nogle kvinder være et problem. Den mest almindelige form for afvigelse, hvad angår skamlæberne, er for store indre skamlæber. Ved en sådan operation mindsker man størrelsen på læberne for at skabe mere harmoni.

Efter graviditet vil kvindens bækkenbundsmuskulatur være voldsomt udvidet. Nogle kvinder oplever efter fødsel, at de aldrig får den tilnærmelsesvise snæverhed, de havde førhen. Dette kan afhjælpes ved intimkirurgi. Derudover er det muligt, at få fjernet fedt fra venusbjerget. En rekonstruktion af jomfruhinden er også mulig.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.