Ryggen - Guide til en flottere ryg

Problemer med ryg / Behandling af ryg

Ryggen

Bevægeapparatet er den fællesbetegnelse, der bruges for den del af kroppen, som består af muskler, sener, ledbånd, knogler og led. Sygdomme og symptomer i bevægeapparatet er faktisk de lidelser, som hyppigst nævnes i befolkningen. En undersøgelse foretaget af Dansk Institut for Klinisk Epidemiologi viser, at hver femte voksne person i Danmark i gennemsnit har haft ondt i ryg eller lænd på et tidspunkt inden for de sidste 14 dage. Ondt i ryggen er dermed en af de jævnligste årsager til kontakt med sundhedsvæsenet, og kan betegnes som et udpræget problem i vores moderne samfund.

Uanset om man har ondt i ryggen eller ej, tilrådes det at dyrke motion og fitness eller simple rygøvelser, da det til hver en tid er en god investering for ryggen. Dette kan gøres hjemme, i et fitnesscenter eller hos kiropraktor eller fysioterapeut.

På området, ryggen, kan man af kosmetiske årsager blandt andet få fjernet modermærker, tatoveringer og hår. En egentlig kosmetisk plastikoperation af ryggen findes ikke, men f.eks. kan en fedtsugning af "dansehåndtagene" på siderne eller fedstsugning af nakken forbedre ens udseende bagfra.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.