Ørerne - Guide til operation af ører

Problemer med ører / Behandling af ører

Ørerne

Lyttesansen er en af de vigtigste sanser vi har, og vi bruger ørerne hver eneste dag. Men ørerne er også noget som man kigger på, når man taler med en anden person. De fleste mennesker lægger dog ikke mærke til "almindelige" ører, men hvis ørerne har en eller anden form for deformitet, vil det straks bemærkes. Deforme, udstående eller fremtrædende ører kan ofte føre til lav selvtillid, flovhed og drillerier.

Ved hjælp af øreplastik har en kirurg mulighed for at omforme øret, og skabe et tilfredsstillende resultat. En operation for strit-/flyveører er en meget almindeligt forekommende operation i dagens Danmark, og udføres på både børn og voksne. Det er også muligt at få gjort sine ører mindre.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

 • Stritører
  Jeg har "strit-/flyveører", og ønsker mine ører rettet ind.
 • Korrektion af ører
  Mine ører er for store eller deforme, og jeg ønsker dem ordnet.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.