Øjenlåg & øjenbryn - Guide til smukke øjenomgivelser

Problemer med øjenlåg & -bryn / Behandling af øjenlåg & -bryn

Øjenomgivelserne

Området omkring øjnene, som omfatter øjenlåg og -bryn, er set ud fra et kosmetisk synspunkt, et meget betydningsfuldt område. Når mange mennesker føler, at de af udseendesmæssige grunde, ser ældre, sure, bedrøvede eller trætte ud, i forhold til, hvad de føler sig indvendigt, så er det ofte området omkring øjnene, der er årsagen.

Øjenlågene er det tyndeste hud vi har i ansigtet, og har den tvivlsomme ære, at være noget af det første, som tiden vil sætte sine uheldige præg på. Tunge og hængende øjenlåg eller poser og slap hud under øjnene giver et træt og ældet udseende. Øjenbryn som hænger, har endvidere den virkning, at man ser træt, ked ud af det og uopmærksom ud. Alle disse ting er faktorer, som kan have negativ indvirkning på hverdagen og kontakten til andre mennesker.

Ved en øjenlågskorrektion eller brynløft kan man opnå et friskere, yngre og gladere ansigtsudtryk, mens synsfeltet ofte også vil forbedres. Selvtilliden vil ofte stige. Mænd og kvinder får det gjort, og øjenlågskirurgi er en af de mest populære behandlinger i dag.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.