Næsen - Komplet guide til en flottere næse

Problemer med næse / Behandling af næse

Næsen

Næsen sidder midt i vores ansigt, og har dermed også en central og stor betydning for vores udseende. En næse, som afviger fra det, som vi i dag anser for en normal og pæn næse, kan have stor indflydelse på vores selvopfattelse. Mange folk lider af store komplekser over deres næse. Nogle undgår at blive set fra bestemte vinkler, oftest i profil, og nogle undgår visse sociale sammenhænge. Andre afholder sig helt eller delvist fra fysisk kontakt, så som at kysse eller kramme, andre mennesker.

Næseplastik, altså en kirurgisk omformning af næsen, er en af de mest almindelige former for kosmetisk kirurgi, som bliver udført i dag. Der findes mange grunde til, at patienter ønsker en korrektion af næsen. Nogle ønsker næsens størrelse reduceret eller forstørret, mens andre ønsker ujævnheder i konturen korrigeret. Det kaldes alt sammen en kosmetisk næsedeformitet.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.