Modermærker - Sådan kan de behandles

Problemer med modermærke / Behandling af modermærke

Om modermærker

I egentlig forstand betyder modermærke, et mærke som er arvet af moderen. Et modermærke er enten rødt eller brunt og er medfødt eller er udviklet i en tidlig alder. Alle mennesker har modermærker på huden. Danskere har i gennemsnit 400 af slagsen. Pletterne varrierer dog meget i form og størrelse.

Modermærker skyldes egentlig en udviklingsforstyrrelse i hudens blodkar eller en ansamling af pigmentceller. Langt langt de fleste er heldigvis ufarlige, men enkelte kan omdannes til ondartet modermærkekræft. Jo mere solbadning og dermed forbrændninger, jo større risiko er der for at udvikle dette onde.

Det er muligt at fjerne modermærker af kosmetiske årsager. Og mange, både mænd og kvinder, som er plaget eller føler sig generet af "uhensigtmæssige" modermærker, får det gjort i dag.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Relaterede områder

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.