Maven - Behandlings-guide til en flot og flad mave

Problemer med mave / Behandling af mave

Maven

Du har brugt, hvad der føles som tusindvis af timer på intens træning. Du har måske cyklet, løbet, lavet mavebøjninger, dyrket fitness eller styrketrænet. Du har også - mere eller mindre - overholdt en, hvad der synes som værende en meget streng diæt, alt sammen i håb om at få en flot mave. Hvad enten du kan nikke genkendende til ovenstående eller ej, så er én ting sikkert. Og det er, at du langt fra er den eneste, som har et stort ønske om en flot mave.

For maven er virkelig sat i fokus i disse tider. Og det er uanset om man kan lide det eller ej. Moden har sat sit præg på vores tid. De små toppe til pigerne/kvinderne er for længst et hit, og kvinder efterstræber i dag en flot slank og flad mave. Men mændende følger trop. For en flad mave er nemlig idealet i dag, og det er uanset om du er af han- eller hunkøn. Tiden hvor en stor mave var eftertraget, da det var tegn på velhavenhed og rigdom, er for længst slut.

Mange lider af komplekser over deres mave, og det er muligt at lave en kosmetisk forbedring. I tilfælde af, at man har slap og hængende hud på maven, kan det fjernes. Denne operation fortages oftest sammen med en fedtsugning af maven og mellemgulv.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.