Læberne - Den ultimative guide til smukkere læber

Problemer med læber / Behandling af læber

Vores læber

Fyldige læber og en smuk mund har altid været efterstræbt. Kvinder uanset alder, race og social baggrund har lige siden stenalderen brugt kosmetik på læberne for at opnå et ideal. Fyldige læber betragtes som et tegn på ungdom og et ikon på sensualitet. Derudover repræsenterer læberne også det basale og sanselige i vort liv. Vi spiser med vores læber, taler og kysser.

Det er primært kvinder, som ønsker at gøre noget ved deres læber, men også mændene er efterhånden ved at følge trop. Idealet er fyldige læber, og uanset om du måtte have tynde eller smalle læber, så kan der gøres noget ved det. Hvis du måtte ønske en reduktion kan dette også lade sig gøre.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.