Hår-Guide - Få til flottere og mere fyldigt hår

Problemer med hår / Behandling af hår

Om håret

Et menneske har mellem 80.000 og 120.000 hår på hovedet. Det præcise antal, hvilken type hår og farven er genetisk bestemt. Hovedformålet med håret er at isolere de små blodførende kapillarer der regulerer kropstemperaturen.

Vores hår eller mangel på samme har stor betydning for vores udseende. Den frisure, vi vælger, sender et stærkt signal om vores identitet. Om man har kort hår, langt hår, eller man vælger at barbere sig skaldet er ikke afgørende. Det vigtigste, når det kommer til udseendet, er, at man tager stilling til sit hår og vælger en stil, der passer til ens personlighed.

Traditionelt har skaldethed hos en mand været set som tegn på, at man var ved at blive gammel, og dermed svag og impotent. Skaldede mænd var ufarlige og indgik ikke længere i konkurrencen om kvinderne. Synet på skaldethed har ændret sig gennem de sidste mange år. En kronraget isse har længe været på mode, og selveste David Beckham har i lange perioder valgt at lade sin isse kronrage.

Hvis man alligevel ikke kan acceptere at have mistet sit hår og derfor ønsker sin hårpragt genskabt, lader det sig heldigvis gøre i dag. Også kvinder kan behandles for skaldethed.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

 • Hårtab
  Jeg har for lidt hår på hovedet, og ønsker min hårpragt genskabt.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.