Hagen - Guide til en flottere hage

Problemer med hage / Behandling af hage

Vores hage

Harmonien i ansigtet har stor betydning for udseendet. En hage som er defineret, og som har den rette størrelse, hjælper med at give balance i ansigtet. Derudover har hagen stor indflydelse på dit udseende i profil. Normalt når vi kigger os selv i spejlet, har vi en tendens til - i højere grad - at fokusere på størrelsen af vores næse og ører samt på rynkerne i ansigtet. Ikke mange af os, er opmærksom på vores hage og dens betydning for vores udseende. Men fakta er, at en svag hage eller en dobbelthage ikke kan betegnes som et aktiv - tværtimod.

Uanset om du måtte have en for stor eller lille hage, så kan kirurgien forbedre dette. Hvis din hage er for stor kan den blive reduceret, og hvis den er for lille kan den forstørres. Denne procedure kan gøres alene, men det kan også gøres i forbindelse med en næseoperation, da næsen og hagen netop skal passe sammen proportionelt. Det er heller ikke unormalt at lave en hageoperation og et ansigtsløft på samme tid.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

 • Større hage
  Min hage er for lille (for svag), og jeg ønsker en større og mere markant hage.
 • Mindre hage
  Min hage er for stor, og jeg ønsker den mindre.
 • Hårfjerning
  Jeg har uønskede hår, og ønsker dem fjernet.

Relaterede områder

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.