Hænderne - Guide til smukkere hænder

Problemer med hænder / Behandling af hænder

Vores hænder

Hænderne er én af de kropsdele, som først viser tegn på alderdom, da de er meget udsatte. Sollys, vind og vejr og den naturlige ældningsproces bidrager alt sammen til mørke pletter og tab af fedtvæv på hænderne.

Hænderne repræsenterer - mere eller mindre - alle vores fysiske behov som mennesker. Vi bruger vores hænder hele tiden. Vi mærker, vi rører og vi føler med hænderne. Vi bruger dem når vi spiser og drikker, når vi skriver, har sex og til at kommunikere med.

Og netop derfor er det heller ikke mærkværdigt, at mange undersøgelser viser, at både mænd og kvinder tænder på flotte hænder. En stærk og flot mandehånd symboliserer styrke og handlekraft. En glat og velplejet kvindehånd er ligeledes ensbetydende med sensualitet og femininitet. Både mænd og kvinder får foretaget foryngelsesoperationer af deres hænder.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.