Uønsket hårvækst - Sådan kan det behandles

Problemer med hårvækst / Behandling af hårvækst

Uønsket hårvækst

Vi har anlæg for ufattelig mange hår rundt omkring på kroppen. Det er genetisk bestemt, hvor mange hår vi har og farven på hårene. Både mænd og kvinder har gennem tiderne fjernet uønskede hår på den ene eller anden måde. Vores samfund og kultur har i høj grad haft indflydelse på, hvor både kvinder og mænd skulle have hår henne, i hvilket omfang og ligeledes, hvor man absolut ikke skulle have hår henne. Tid og mode har også sat sit præg, hvad angår omfanget af kropsbehåring.

På kroppen er nogle hår i vækst, mens andre er i det man kalder hvilefasen. Kun få hår er i vækst ad gangen. Det er derfor ikke let at få fjernet hår fra et område med varig virkning, for man kan kun fjerne hår, der vokser, og ikke de hår, der er i hvilefasen. På arme og ben er kun ca. 20% i vækst, på hagen 70% og overlæben 65%. Det er derfor altid nødvendigt med flere behandlinger i løbet af længere tid, hvis du vil opnå et permanent resultat. Ofte skal du igennem 3-9 behandlinger.

Uønskede hår kan fjernes på hele kroppen. Der kan foretages hårfjerning af brystet/brysterne, maven, ryggen, omkring og under navlen, underarmene, overarmene, lænden, lårene, underbenene, ballerne, vrist og tæer, armhulerne, halsen, nakken, skuldrene, kinderne, hagen, (over) overlæben, mellem øjenbrynene samt bikinilinie, tangalinie og g-strengslinie. Både mænd og kvinder får foretaget permanent hårfjerning i dag, og der findes mange forskellige metoder, som du kan læse mere om.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.