Fedtdepoter og deller - Komplet guide til behandling

Problemer med fedtdepoter / Behandling af fedtdepoter

Fedtdepoter p? kroppen

Både mænd og kvinder har fedt på kroppen. Sådan er vi skabt fra naturens hånd. Fedt kan man absolut ikke undvære, da det er en gruppe af kroppens byggesten. Det er velkendt, at kvinders fedtprocent generelt er højere end mænds. En sund og rask kvinde vurderes til at have en fedtprocent på ca. 23, og for mandens vedkommende er det omkring 15.

Men fakta er, at der bliver flere og flere overvægtige danskere, og de overvægtige bliver federe. Det er realiteterne i dagens Danmark. Overvægt og fedme skyldes helt basalt, at det gennemsnitlige energiindtag fra kosten gennem en længere periode er højere end det gennemsnitlige energiforbrug. Den overskydende energi vil blive oplagret som fedtdepoter rundt omkring på kroppen.

Hos kvinder er det typisk maven, siderne ved lænden (dansehåndtag), hofterne, inder- og ydersiderne af lårene (ridebukser), knæområdet og halsen som er udsat. Hos mænd er det primært mave, bryster og halsområdet det drejer sig om.

Men der kan også fjernes aflejringer af fedt på hagen, nakken, under armene ved barmen, underbenene og læggene, anklerne og sågar også på venusbjerget.

Fedtsugning kan i dag være en løsning på problemet. Både mænd og kvinder får det gjort. Men det er vigtigt at understrege, at en fedtsugning ikke er en slankekur, men derimod en metode til at fjerne fedtdepoter, der ikke forsvinder ved fitness og motion.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Relaterede områder

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.