Bryst-guide - Guide til behandling af bryster

Problemer med bryster / Behandling af bryster

Kvindens bryster

Kvindens bryster har i mange år været et symbol på femininitet. Det står helt klart. Og for de fleste kvinder har brysterne stor betydning for deres velbefindende og deres følelse af kvindelighed. Brysterne er forskelligt udviklede fra kvinde til kvinde, men fakta er også, at de ændrer form og størrelse gennem hele livet. Samtidig er det også meget normalt, at brysterne ikke har samme størrelse.

Som så meget andet, hvad enten man kan lide det eller ej, så er også størrelsen på kvindens bryst genetisk bestemt, og hverken kost, piller, træning eller cremer kan ændre radikalt på hverken størrelse eller facon.

Nogle foretrækker små bryster og synes de er sexede, mens andre ikke kan få dem store nok. Hovedparten af kvinder, som ønsker at få foretaget en brystoperation, ønsker sig dog større bryster og en flottere facon. Andre kvinder er derimod plaget af for store bryster, og ønsker dem mindre. Der er også dem, som ønsker at give brystet et løft eller at korrigere på et asymmetrisk bryst.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.