Mandens bryst - Guide til en flottere brystkasse

Problemer med bryst (mænd) / Behandling af bryst (mænd)

Mandens bryst

Ligesom at kvindens bryster repræsenterer noget feminint, ja så viser en markeret og muskuløs brystkasse også tegn på maskulinitet for mændenes vedkommende. En bluse eller t-shirt, hvor man kan ane mandens stærke brystkasse gennem, er for mange kvinder et rigtigt "turn-on".

At man som mand går op i sit udseende, er stadigvæk en smule tabubelagt, men der er heller ingen tvivl om, at samfundet i højere grad end tidligere accepterer, at manden går op i sit ydre. Flere og flere hankøn har også opdaget og benyttet sig af muligheden for at gøre noget ved deres bryst, hvis utilfredsheden er stor. Nogle lider af gynækomasti (mandlig brystudvikling) og har dermed for store bryster, og andre ønsker derimod en større brystkasse, hvilket også kan lade sig gøre.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.