Benene - Guide til smukke og glatte ben

Problemer med ben / Behandling af ben

Vores ben

Musklerne i benene er de største og stærkeste vi har. De er skabt til at løfte og bære. Men også benene har andre formålstjenlige egenskaber. Smukke ben er noget som, rent ud sagt, kan ophidse og tænde mange mennesker - både mænd og kvinder.

Og netop flotte ben er noget, som specielt kvinder i lang tid og stadigvæk efterstræber. Lange, slanke og glatte ben er for mange kvinder et ideal, og for de fleste også et uopnåeligt ideal. I hvert fald på det punkt, hvad angår længden. Længden på benene er nemlig genetisk bestemt, hvorfor der ikke kan gøres noget herved. Mange kvinder lægger mange kræfter for dagen, når det handler om at få glatte og slanke ben. Der gnides, gnubbes og motioneres - specielt op til bikinisæsonen.

For mænd drejer det sig derimod om at opnå ben med et muskuløst udseende. Derfor står såkaldte fodboldben også i høj kurs hos kvinderne. Muskuløse ben er nemlig styrke, og symboliserer et stærkt solidt fundament.

Strand og sportsudøvelse er for mange, flest kvinder, en by i Rusland. Dette skyldes ofte en flovhed over at vise sine ben frem. Dette er ikke en ønskelig situation at befinde sig i, og heldigvis kan en kosmetisk operation forbedre benenes udseende, og dermed personens selvtillid. Mange får foretaget fedtsugning af benene, og måske kombineret med fjernelse af overskydende hud. Det er også muligt at få forstørret læggen.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.