Bagdelen - Guide til en flot og fast numse

Problemer med bagdel / Behandling af bagdel

Bagdelen

Man kan vælge at give amerikanske Jennifer Lopez skylden. Australske Kylie Minogue er også en mulighed. Måske er det g-strengens massive fremmarch, eller også er det modens lavtaljede bukser, der er årsagen. Ja, for én ting er sikkert, og det er uanset hvad grunden så måtte være, så er vores bagdel virkelig sat i fokus i disse tider. En lækker røv, populært sagt, dét er lige sagen. Og det gælder både for kvinder og mænd.

Idealet er i dag, både for mænd og kvinder, en fast, rund og velformet bagdel. Om kvindens bagdel skal være stor eller lille er en smagssag. I Europa foretrækker de fleste en mindre, hvorimod at trenden i en stor del af U.S.A. og i Sydamerika er en stor bagdel.

Uanset om man ønsker sig en større eller en mindre bagdel, eller hvis man bare ønsker den mere velformet, kan det i dag lade sig gøre.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.