Armene - Guide til smukkere og fastere arme

Problemer med arme / Behandling af arme

Vores arme

Armene er vores to lemmer, som udgår fra skuldrene, og har hos os mennesker en væsentlig funktionsværdi i vores dagligdag. Det er dog de færreste, som tænker over det i hverdagen. Armene er der bare.

Hvad vi måske heller ikke går rundt og tænker på er, at armene også er tryghed og varme. Menneskets favn dannes netop af to udstrakte letbøjede arme. Vi krammer og holder om dem vi kan lide med vores arme. Derudover har mandens overarm gennem næsten alle tider, været et symbol på styrke og magt.

I dagens Danmark findes der tusindvis af folk, som er utilfredse med deres armes udseende. Mange gemmer sig væk i en langærmet bluse, og kunne aldrig finde på at gå offentligt uden ærmer eller i t-shirt. Svømmehallen er derfor selvsagt også et ukendt territorium.

Både mænd og kvinder har mulighed for at få foretaget en fedtsugning af overarmen. I nogle tilfælde vil det også være nødvendigt at fjerne overskydende hud bagefter. Andre som opsøger kirurgen, ønsker at blive opereret, hvis de har for meget svedproduktion.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.