Ansigtet - Guide til et smukkere ansigt

Problemer med ansigt / Behandling af ansigt

Vores ansigt

Når man bliver ældre, vil alderdommens tegn langsomt - men sikkert - sætte sine præg på vores ansigter. I hvilket omfang og i hvilken hastighed, er forskelligt fra person til person. Men én ting er sikkert, og det er, at vores gener spiller en stor rolle i ældningsprocessen. Naturens gang er ikke til at stoppe - heller ikke med diverse cremer. Med årene vil huden blive slap og rynket. Derudover vil hudens og bindevævets elasticitet mindskes. Rygning, for meget alkoholindtag og solbadning er alle faktorer, som har en negativ indvirkning på huden.

Selvom man måtte føle sig ung og energisk indvendig, er det ikke altid at ens spejlbillede er af samme opfattelse. Dette er også grunden til, at mange - både kvinder og mænd - får foretaget en ansigtsoperation eller anden ikke-kirurgisk operation, som har til formål at få deres ydre til bedre at afspejle det indre. Ansigtsløft, pandeløft og ansigtsimplantater er nogle af mulighederne i dag. Derudover er hudslibning og -ætsning samt injektionsbehandlinger mod rynker også populært.

Vælg det emne, der bedst passer til dit problem eller ønske:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.