Debatforum Brystoperation Vil brysterne blive blødere ved en formindskelse? flag

18 visninger

1 svar

 • Avatar of aarhus-pigen
  3
  294
  helpSpørg lægen:

  Vil brysterne blive blødere ved en formindskelse?

  21. oktober 2010

  Hejsa.

  Jeg skal have lavet en re-operation fra 360ml anatomiske til 170ml runde cohesive.

  Mine bryster er ret hårde i siden og i bunden. Jeg fik dem lavet for 6 måneder siden.


  Mit spørgsmål er om jeg ved at gå ned i størrelsen og ved at få runde implantater vil få blødere bryster. Eller vil de forblive hårde?


  Knus

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 19. november 2010

  Hej med dig.


  Jeg vurderer, at du har bindevævsforårsaget kapseldannelse på nuværende tidspunkt. Og jeg mener ikke at risikoen bliver mindre ved at vælge et rundt og mindre implantat.

  Det er din krop der reagerer og det kan den for så vidt gøre på et hvilket som helst tidspunkt. Min erfaring er at i over 90 % af de tilfælde med kapseldannelse forårsaget af bindevævet, har det hjupet blot at reoperere og gøre mere plads derinde til de samme implantater eller samme størrelse.


  Held og lykke med det.


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.