Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Vægtsvingning og maveløft flag
 • Avatar of mich22
  1
  4
  helpSpørg lægen:

  Vægtsvingning og maveløft

  7. november 2017

  Hej

  Jeg har et normalt bmi på ca. 22 og skal snart have foretaget en stor maveplastik med opstramning af bugvæg.

  Mit spm. er om det kan ses på maven, hvis man efterfølgende taber sig f.eks. 3 kilo. Altså om maveskindet bliver lidt slapt igen. Jeg har nemlig en tendens til at svinge nogle kilo afhængig af aktivitetsniveau etc. og vil jo ikke have, at resultatet bliver dårligt.

  Avatar of Daniel Yadete
  3
  32
  Besvaret den 9. november 2017

  Kære spørger

  I forbindelse med din operation vil det være ideelt, at du vejer det, som du gerne vil være på og forbliver på fremover. At du svinger 2-3 kg i vægt generelt ændrer formentlig ikke på dit resultatet, men for at få et mere præcist svar, vil jeg anbefale, at du henvender dig til den plastikkirurg, som har undersøgt dig.

  Med venlig hilsen

  Daniel Yadete
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.