Debatforum Brystoperation Vælger man selv sin kirurg? flag

10 visninger

1 svar

 • Avatar of Rockstar89
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Vælger man selv sin kirurg?

  9. september 2010

  Hej

  Jeg er en pige/kvinde på 21 år, der længe har gået og tænkt på en brystreduktion.


  Jeg har læst næsten alle spørgsmål/svar igennem og været godt gennem hjemmesiden her for at få fuldt forståelse for operationen.


  Mit spørgsmål er så om man selv kan få lov at vælge hvem der opererer en? Med dette mener jeg selvfølgelig når der er flere at vælge i mellem på det pågældende hospital.

  Jeg synes selv jeg har grimme og alt for store bryster, og er ikke meget for at vise dem frem til andre.


  En anden ting er pårørende, er det påkrævet at man har pårørende tilstede under operationen, eller er det noget patienten selv bestemmer?


  Jeg er fast besluttet på at få denne operation udført og har læst alt om risici og amning osv..


  Mvh

  Avatar of Frants Grymer
  0
  88
  Besvaret den 14. september 2010

  Tak for din mail.


  Forudsat at du bliver accepteret til at få dine bryster reduceret via den såkaldte ventelisteordning, hvor du i offentligt regi bliver accepteret til dette, vil der i reglen være en lang ventetid. Det er dog sådan, at det pågældende sygehus har ret til at operere dig, hvis de kan gøre indenfor 1 måned ellers siger loven, at du har lov til at få foretaget operationen, hvor du ønsker det.


  Du skal så til en ny konsultation, hvor alt omkring risici og operationsteknik bliver gennemgået for dig. Det er ikke muligt at have pårørende med under selve operationen, men de må naturligvis gerne være tilstede lige til du bliver kørt ind til operationen og også være der så snart du kommer tilbage fra operationen.


  Med venlig hilsen

  Frants Grymer
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.