Debatforum Brystoperation Under 18 og tilskud? flag

41 visninger

1 svar

 • Avatar of hansen15
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Under 18 og tilskud?

  20. september 2010

  Hej jeg er en pige på 17.


  Jeg har store problemer med min barm, da jeg synes den er meget stor. Jeg bruger 70f-g.


  Det er er besværligt for mig, at finde bh’er der passer, da jeg er lille i omkredsen. Det generer mig meget i hverdagen med sport og kommentarer fra jævnaldrende!

  Jeg har længe tænkt på brystreduktion. Har været til min egen læge, men hun vidste ikke rigtigt så meget. Behøver jeg vente eller kan jeg få den lavet nu?

  Det er meget vigtigt for mig, da det også giver problemer i ryggen. Og er det muligt at få et tilskud til det?


  Mvh C. Hansen

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 1. oktober 2010

  Kære du.

  Hvis du er normal-vægtig, det vil sige et BMI under 25 og har meget store generende bryster, som du jo beskriver, kan din læge henvise dig til den lokale plastikkirurgiske afdeling, hvor de vil vurdere om de vil operere dig.


  Vil de det og har en ventetid længere end 1 mdr. kan du vælge et privathospital, der samarbejder med det offentlige. Og ved for store bryster behøver du ikke være fyldt 18 år.


  Held og lykke med det.


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.