Debatforum Brystoperation Udskift brystimplantater i lokalbedøvelse flag
 • Avatar of Bine1
  0
  11
  helpSpørg lægen:

  Udskift brystimplantater i lokalbedøvelse

  16. juli 2019

  Er det muligt at få foretaget en udskiftning af brystimplantater i lokalbedøvelse. Jeg spørger pga at jeg har KOL og derfor er der ikke så mange narkoselæge der har lyst at lægge mig i fuld narkose.

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  1
  149
  Besvaret den 22. juli 2019

  Kære spørger,

  Hvis implantaterne blot skal skiftes til identiske implantater, kan det sagtens gøres i lokal bedøvelse. Det kan også gøres i semibedøvelse, det vi kalder kirurgisk rus, og endelig skal du være endog meget lungesyg, hvis ikke vores erfarne anæstesilæger ikke kan bedøve dig.

  Venlig hilsen
  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.