Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) udavendt navle flag
 • Avatar of nille24
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  udavendt navle

  24. oktober 2010

  Hej


  Min navler vender udad, og til trods for at det kun er en smule generer det mig meget. Jeg er flov over den, da det er meget grimt, og jeg har desuden ofte smerter og spændinger i den, hvilket gør ondt.


  Hvor meget skal der til før det er noget, der kan ændret på kirurgisk?


  Mvh

  Pernille

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 2. november 2010

  Kære Pernille

  Det er højest sandsynligt et navlebrok, der plager dig. Få din læge til at se på den først. Han vil så kunne viderehenvise dig til en speciallægevurdering og behandling, som i givet fald er en operation. Kommer du ikke frem til en normal navle ad den vej, skal du henvende dig til en plastikkirurg.


  Med venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.