Debatforum Brystoperation Tuberøse bryster flag
 • Avatar of jmj
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Tuberøse bryster

  8. februar 2011

  Hej.

  Jeg har nogle spørgsmål angående tuberøse bryster, da det desværre er noget jeg lider af, og i går kom jeg ved en tilfældighed til at se et program med en kvinde som led af tuberøse bryster, som fik mig til at undersøge selve operationen, da det har påvirket mig siden jeg var ret lille.

  Jeg har læst at det ikke påvirker amning, hvilket betyder at jeg er begyndt at overveje at få en operation. Jeg kan også se at det offentlige eventuelt vil støtte/betale en eventuel operation, er det rigtigt?


  Jeg er kun 18 år gammel, og jeg synes det er meget tidligt at få lavet sine bryster. Men jeg overvejer det dog, da mit problem altid har påvirket mig.


  Kan I fortælle mig lidt mere om operationen, for har omvendt også læst at tuberøse bryster kan betyde at man har sværere ved at amme, ikke fordi jeg overvejer at få børn nu, men synes dog stadig det er meget vigtigt at jeg kan det, når den tid engang kommer.


  Håber I forstår mine spørgsmål


  Mvh

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 20. marts 2011

  Tuberøse bryster regnes for at være en lettere form for manglende udvikling / misdannelse af bryster og kan være vanskelige at behandle og som oftest kræver det flere operationer.


  Der eksisterer mange forskellige teknikker, der er blevet beskrevet igennem tiderne. Den mest gængse metode er at ændre formen af brysterne og også foretage en forstørrelse med implantater, hvis der er behov for dette. Jeg selv har meget god erfaring med at foretage korrektion ved hjælp af fedttransplantation af patientens eget fedt. Dette er ikke en udbredt metode i Danmark endnu, men vil formentlig blive det. I denne operation ødelægges kirtelvævet ikke.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i plastikkirurgi

  Christian Bang

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.