Debatforum Brystoperation Tuberøse bryster / dobbeltfold flag
 • Avatar of LilQ
  0
  10
  helpSpørg lægen:

  Tuberøse bryster / dobbeltfold

  14. april 2007

  Hej,

  jeg er blevet opereret 3 gange for tuberøse bryster:

  – skærefaste implantater under musklen

  – 2 round block


  Og nu har jeg 4 bryster. Jeg troede ikke, der ville være så meget dobbeltfold. Det er 5 mdr. siden sidst, jeg blev opereret.

  Jeg kan ikke finde nogen med samme erfaringer, men jeg har en gang hørt, at man kan hive i huden, og så vil dobbeltfolden forsvinde.


  Ved du, om det bare er en skrøne, eller om jeg skal opereres igen.


  PS. jeg er 21 år. Jeg ved ikke om det gør en forskel.

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 27. juni 2007

  Tak for din mail vedr. dit problem med tuberøse bryster.


  Kort fortalt er tuberøse bryster en slags udviklingsfejl af brysterne medførende nærmest tubeformede bryster og som oftest med en smal basis og indsnævring ved basis.


  Af gode grunde ønsker kvinder med dette problem ofte en korrektion af brysterne.


  Tit bliver operationsresultatet ikke tilfredsstillende efter 1. omgang, hvorfor man må korrigere yderligere, hvilket er sket i dit tilfælde.


  Problemet med dine bryster er, at du stadigvæk har den indsnævrende ring, hvilket medfører, at du har fået en dobbeltfold. Personligt har jeg erfaring med, at man skal bryde denne indsnævrende ring i brystet, hvorefter brystet nemmere kan folde sig ud og få en mere naturlig facon.


  At hive i huden løser nok ingen problemer for dig, idet problemet ligger lidt dybere i brystet.

  Jeg vil foreslå dig, at du kontakter en plastikkirurg igen, der så kan vurdere dine bryster.


  Din alder har ikke nogen større betydning for operationsresultatet.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.