Debatforum Brystoperation Trykken under bryst 10 uger efter. Træning eller blot bryst der skal sætte sig? flag
 • Avatar of MLouise
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Trykken under bryst 10 uger efter. Træning eller blot bryst der skal sætte sig?

  8. juni 2020

  Hej Plastikkirurg

  Jeg fik en BFO for 10 uger siden og er begyndt langsom genoptræning her de sidste par uger.

  Jeg har samtidig oplevet en niven under det ene bryst, de sidste par uger. Det er ikke i selve arvævet men i muskel/væv i folden under brystet, under huden. Det føles som et blåt mærke, når jeg trykker på det. Der er intet at se udefra. Når jeg ligger ned føles det som om at det er kanten af implantatet, der trykker nedad og rammer noget ømt. Det er en konstant niven i forbindelse med bevægelse eller berøring og men det bliver hverken bedre eller værre i forbindelse med træning.

  Jeg ved at jeg de første 3 måneder kan forvente at implantat skal sætte sig. Jeg bliver dog bekymret for om der er en relation til træning og at jeg skal slappe mere af. Jeg bruger sportBH som anbefalet, den sidder godt til.

  Er det noget jeg skal reagere på eller skal jeg blot se det an? Kan jeg gøre noget for at afhjælpe det, tryk, massage eller lignende?

  På forhånd, tak for hjælpen.

  Mvh MLouise

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 29. juni 2020

  Hej,

  Føleforstyrrelser og ømhed er normalt i mange måneder efter en BFO. Og når man begynder at træne igen, kan den første periode godt føles “underlig” og ubehagelig.

  Massage er lidt kontroversielt og de er mange holdninger til det.

  Måske det bedste råd, at du snakke med din kirurg om det.

  Held og lykke og god sommer!

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.