Debatforum Brystoperation To brystreduktioner? flag

14 visninger

1 svar

 • Avatar of jegheddermette
  0
  11
  helpSpørg lægen:

  To brystreduktioner?

  29. januar 2011

  Hej


  I november 2009 fik jeg fortaget en brystreduktion, på trods af at jeg var 16 år gammel. Jeg gik der fra en 75G til en 75DD-E, som jeg bruger nu.

  Men problemet er, at jeg for det første ikke er tilfreds med udseendet. Brysterne er utrolig brede og tunge i det, derudover hænger de også.


  Det mørke område rundt om brystvorterne er utrolig mærkelig formet. Jeg har utrolig store ar. Det er også som om, at kirurgen ikke har fjernet nok hud, så jeg har ret meget hud man sådan bare kan trække ud i.


  Det var ikke just noget, jeg havde forventet. Jeg havde forventet ar osv. men problemet er størrelsen og den mængde hud, som ikke blev fjernet. Jeg har også utrolig ondt i ryggen/skuldrene endnu.


  Hvad kan jeg gøre i mit tilfælde? Jeg har selv overvejet at søge om min sygeforsikring vil dække en operation til. Men vil det være dumt? – Kan man rode for meget ved det?


  MVH


  Mette

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 25. februar 2011

  Hej med dig.


  Jeg vil foreslå dig at gå til din læge, der skal skrive en henvisning til det hospital, der foretog operationen. De kan så vurdere om det er noget, der kan gøres noget ved. Og det lyder det som.


  Det er meget svært at gøre en bred barm smal ved en reduktion og arrene kan man aldrig gisne om. Men jeg synes afgjort det er forsøget værd, da der evt. kan tages mere af og man kan måske også skære arrene af og sy sammen igen.


  Held og lykke med det.


  Med venlig hilsen


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.