Debatforum Brystoperation Tilskud til brystløft flag
 • Avatar of Anitababe3
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Tilskud til brystløft

  15. maj 2011

  Min følelse i mine brystvorter er minimale, og strutter kun ved bidende kulde. Det går mig rigtig meget på, og jeg tror måske at det også er årsagen til, at jeg er meget ked af mine bryster.


  Jeg er 19år, bruger en 70H og er født med tendens til hængende bryster.


  Jeg har altid haft hængebryster og det påvirker mig rigtig meget! Jeg vil helst ikke vise dem, og holder mig rigtig meget tilbage, fordi jeg er flov over deres udseende, dels pga. min manglende følelse i brystvorterne og at de hænger som havde jeg født 3 børn.


  Derudover vil jeg lige nævne, at jeg har meget dybe fuger i mine skuldre og ikke kan sidde/stå oprejst, da det giver rygsmerter.

  Kan min manglende følelse skyldes at jeg hader min barm, og kan jeg evt. få tilskud til et brystløft?

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 4. september 2011

  Kære du.


  Det er da rigtig synd for dig, at du har et så dårligt forhold til din barm.

  For at få tilskud til en brystformindskende operation, skal du have fysiske gener, som furer i skuldrene, ondt i hovedet. Du skal være normalvægtig og jeg mener også, at du skal være indstillet på at din barm bliver halveret ved en evt. operation. Men gå til din læge, som skal henvise dig til en
  plastikkirurgisk afdeling på det hospital, du hører ind under. Hvis de accepterer at operere dig og de har lang ventetid, kommer du ind under frit sygehusvalg.


  Held og lykke med det.


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.