Debatforum Intimkirurgi Stort åbent sår efter operation. flag
 • 0
  1
  helpSpørg lægen:

  Stort åbent sår efter operation.

  16. november 2010

  Hej.


  Jeg håber i kan hjælpe mig. Jeg fik for en uge siden opereret mine skamlæber mindre da de var til stor gene.


  4 dage efter operationen gik næsten alle mine sting op i venstre side og jeg har nu et stort åbent sår på 3 x 4 cm.

  Jeg tog op til hendes som fortog operationen, hun kunne godt se det hele var gået op, men ville ikke syg det igen da hun mente der så ville gå infektion i det. Jeg skulle vaske mig med sæbe 3 gange om dagen og tage Panodil for smerten.


  Jeg kontaktede derefter min læge da mine smerter var så store at jeg ikke fik sovet om natten. Han gav mig Dolol som jeg skulle tage én af 3 gange om dagen.


  Nu er jeg rigtig bange for der går infektion i såret, og at jeg ikke heler ordenligt op, så jeg bliver rigtig grim og få arvæv. Jeg bløder og det lugter meget af sår og blod når jeg tager mine trusser af.


  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Skal jeg vente og håbe på det heler eller?


  Jeg ønsker ikke at se hende der har foretaget operationen til, da jeg ikke var bedøvet godt nok til at starte med, så jeg græd og skreg nærmest under hele operationen.


  Håber på hurtig svar.

  Avatar of Jesper Nygart
  1
  89
  Besvaret den 21. november 2010

  Hej


  Hvis du ikke ønsker, at den der har opereret dig skal se dig til kontrol, bør du lade en anden læge følge forløbet.


  Typisk i første omgang din egen læge. Han er din nærmeste rådgiver i den situation.


  Med venlig hilsen

  Jesper Nygart
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.