Debatforum Brystoperation Store Bryster flag

19 visninger

1 svar

 • Avatar of Cris_1968
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Store Bryster

  21. november 2010

  Hej

  for 11 år siden fik jeg løftet og formindsket mine bryster. Min vægt var dengang 64kg.


  Desværre er jeg blevet tyk, og har været oppe og veje 91kg men vejer nu 78kg. Men mine bryster er blevet en FF igen – jeg ved de består af meget fedt, da jeg har fået en mammografi og der var der næsten udelukkende fedt i og ikke meget kirtel.


  Hvis nu jeg taber mig, til de 64 kg, som dengang jeg sidst blev opereret, så vil jeg med stor sansynlighed få to hudlapper.

  Er det en reduktion eller løft af hud jeg skal have foretaget?


  Og hvad koster det ca. hvis det kun er hud der skal væk og ikke brystreduktion???


  På forhånd tak for svar.

  Avatar of Christian Bang
  0
  92
  Besvaret den 19. december 2010

  Hvis du taber dig i vægt vil der med stor sandsynlighed forsvinde et volumen fra dine bryster. Der vil således komme et overskud af hud i forhold til volumen, og det kan også være at brysterne kommer til at hænge.


  Det er individuelt hvordan man kommer til at se ud efter et vægttab og det vil vise sig hen ad vejen om det er et brystløft eller reduktion af hud du skal have foretaget. Som oftest er dette en kombinationsbehandling og bliver takseret som et brystløft.

  Priser kan du finde på internettet hos de forskellige plastikkirurger eller evt. kontakte dem telefonisk.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.