Debatforum Brystoperation Støtte-bh efter BFO flag
 • Avatar of Bryster201905
  1
  5
  helpSpørg lægen:

  Støtte-bh efter BFO

  13. juli 2020

  Hejsa

  jeg fik for nogle dage siden lagt implanter ind på 400 ml anatomiske, jeg fik afvide da jeg blev udskrevet at jeg ikke skulle gå med støttebh’en? Hvilket undre mig meget, jeg synes mine bryster sidder nærmest på ryggen og at de er ved at falde ud? Jeg ved ikke om det vil hjælpe med en støttebh men det det under mig meget at jeg ikke fik en? Så har du en ide om hvorfor min kirurg ikke anbefalede det? Og vil det ødelægge mit resultat hvis jeg køber en selv?

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 14. juli 2020

  Hej

  Det er svært at udtale sig præcist, når jeg ikke kender baggrunden for valg af implantat, hudens kvalitet/dit udgangspunkt og ikke kan se dig.

  Alle kirurger gør tingene en smule forskelligt og der er næppe evidens på hvilken type BH man skal bruge osv osv.

  Det kan afhænge af implantatets størrelse, type og om adgangen er via armhulen eller via folden under brystet.

  Brug af BH og brystbælte efter operationen er lidt individuelt. Måske bør du kontakte din kirurg og høre om argumentet for at du ikke skal brug dette?

  Held og lykke og god sommer

  ​Med venlig hilsen
  ​Waseem Ghulam |
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.