Debatforum Intimkirurgi Sting er gået op! Hvad kan der ske? flag
 • Avatar of aloha18
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Sting er gået op! Hvad kan der ske?

  20. januar 2008

  Hej jeg er en pige på 18, der fik foretaget labiaplasty for 4 dage siden. Jeg fik også fjernet 2 hudflapper, som hang nedover klitoris på hver side.


  Mine sting på den ene hudflap er så gået op. Det gjorde de for 2 dage siden. Jeg er bange for, jeg får en infektion. Jeg begyndte på antibiotika i dag (både metronidazol og primicilin).


  Kan der stadig gå betændelse i det? Og kan jeg blive nødt til at få lavet operationen en gang til, idet det er gået op? Jeg er også bange for, at der kommer en masse arvæv.


  Jeg er meget fortvivlet, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har kontaktet min læge, og hun vil kigge på mig på mandag. Men jeg føler ikke helt, hun forstår mine frustrationer, og hun virker meget kølig, nærmest ligeglad.


  Håber jeg kan få svar på mine spørgsmål her. På forhånd tak!

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 26. januar 2008

  Hej med dig.


  Der kan stadig gå betændelse i det, men det er næppe sandsynligt, når du spiser antibiotika.


  Selvom det sprækker lidt, plejer det at gro rigtig pænt sammen, så du skal ikke være så bekymret.


  Fortsætter din bekymring, synes jeg du skal kontakte den kirurg, der udførte operationen. Held og lykke med det.


  Med venlig hilsen


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.