Debatforum Brystoperation Stafylokokinfektion flag
 • Avatar of LisaL
  0
  7
  helpSpørg lægen:

  Stafylokokinfektion

  23. februar 2012

  Jeg fik her i januar en BFO, og har desværre som følge af denne fået en stafylokokinfektion i det ene operationssår med en byld på 1-2 cm.


  Mod dette har jeg fået dicillin og skal tage det i i alt 2-3 uger. Jeg læser så idag, at bylder ikke har blodtilførsel og antibiotika vil derfor ikke virke på bylden. Er det sandt? Jeg stoler jo på at kirurgen, der udskrev recepten, ved hvad han laver, men jeg bliver nervøs når jeg læser sådan noget.


  Sidste udvej er at pille implantatet ud igen, og jeg vil brændende ønske at jeg kan nøjes med antibiotika. Hvor lang tid går der, før man kan forvente at en sådan infektion og byld er ude af kroppen i tilfælde af at dicillin rent faktisk virker mod dette?


  Venlig hilsen

  Lisa

  Avatar of Hanne Kjeldsen
  0
  16
  Besvaret den 13. september 2012

  Hej Lisa


  Du har fået en BFO i januar måned og har nu udviklet en byld i operationssområdet. Du har heldigvis kontaktet din kirurg der helt rigtigt har sat dig i behandling med Dicillin, som virker således at bakterierne ikke breder sig yderligere ud i vævet, og således at betændelsen yderligere kan kapsle sig ind. Det lyder helt klart til at den kirurg du har været i kontakt med ved hvad han laver.


  Den byld du har, kan være fremkommet omkring nogle af de tråde der er syet med under huden uden kontakt til implantatet, men som du selv siger kan der være kontakt til implantatet, og såfremt dicillinen ikke virker, kan det blive nødvendigt at tage protesen ud. Efter 2-3 uger vil du med sikkerhed kunne se om dicillinen virker.


  Er du utryg ved tilstanden inden da, skal du igen kontakte din kirurg.


  Med venlig hilsen


  Hanne Kjeldsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.