Debatforum Brystoperation Sport efter brystreduktion flag

27 visninger

1 svar

 • Avatar of sjyli
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Sport efter brystreduktion

  6. oktober 2017

  Hej,

  Jeg har fået foretaget en brystreduktion samt selvfølgelig et løft. Jeg har læst mange forskellige ting ift sport efter en brystreduktion, nogle mener at alt sport kan genoptages efter 6 uger, hvor andre mener efter 8 uger.

  Mit spørgsmål går derfor på, hvornår jeg kan begynde på en sport som håndbold efter min brystreduktion? Og mere specifikt, hvornår må jeg begynde på de forskellige facetter af håndbold (kaste, skyde, hoppe, løbe, blive tacklet osv) ?

  MVH

  Julia

  Avatar of Daniel Yadete
  3
  32
  Besvaret den 9. oktober 2017

  Hej Julia.

  Tak for dit spørgsmål.

  Hvis du spørger forskellige plastikkirurger, vil du formentlig få mange forskellige svar.

  Min holdning er, at du skal afholde sig fra sport/træning, samt tunge løft (max 2-3 kg i hver arm) de første 3 uger efter operationen. Hvis alt er gået som planlagt, og du føler dig velbefindende, kan du herefter stille og roligt starte med mere fysisk aktivitet. Fuld fysisk aktivitet forventes tidligst efter ca 6 uger..

  Hård fysisk aktivitet, som fx håndbold, hestesport, tung styrketræning af brystmuskel og kampsport skal du formentlig vente op til 6 uger, før du påbegynder.
  Den vigtigste retningslinje er at lytte til din krop og respekterer de signaler, din krop giver.

  Grundlæggende skal du dog følge de retningslinjer, som din plastikkirurg har givet dig, da han/hun er den som ved præcist, hvad der kirurgisk er blevet udført.

  Venlig hilsen

  Daniel Yadete
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.