Debatforum Intimkirurgi Er det muligt at få en rekonstruktion af skamlæber, i Danmark? flag
 • Avatar of llne
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Er det muligt at få en rekonstruktion af skamlæber, i Danmark?

  27. december 2016

  Hej,

  Jeg fik foretaget en Labia reduktion af en praktiserende gynækolog pga. smerte i skamlæberne ved fysisk aktivitet, og jeg kan nu se, at der er blevet taget for meget af min ene skamlæbe.

  Den ene skamlæbe er blevet meget overtrimmet i midten, næsten zigzag, mens der forneden stikker en lille klump ud, der kommer i klemme. Det er næsten som om, at der slet ikke er en skamlæbe i midten og det føles meget stramt, mens den anden side er helt fin i størrelsen. Dette gør mig meget trist til mode, og jeg kan ikke lide følelsen af, at den ikke dækker/beskytter min skede i den ene side.

  Er det overhovedet muligt, i Danmark, at få en rekonstruktion af den ene side, så den matcher? Jeg har læst lidt om nogle muligheder for at bruge noget af det omkringsiddende væv, til at rekonstruere den ene skamlæbe.

  Jeg har ikke lyst til at få min gynækolog til at trimme dem mere ned så de “matcher”, da jeg overhovedet ikke har lyst til at næsten at “fjerne” de indre skamlæber!

  Tak!
  Vh. Louise

  Avatar of Christian Sneistrup
  1
  9
  Besvaret den 2. januar 2017

  Kære Louise

  Det kan jeg godt forstå, at du er ked af. Det er nogle gange muligt, at rekonstruere skamlæber med det omkringliggende væv, men det er meget individuelt, hvad der kan lade sig gøre.

  På Aleris-Hamlet foretages dette indgreb ikke af plastikkirurgerne men af professor dr. med Olav Istre, som er speciallæge i gynækologi på vores hospital i København.

  For at vurdere dine muligheder, vil han være nødt til at se dig til en konsultation.

  Med venlig hilsen

  Christian Sneistrup
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.