Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Skal navlen umiddelbart lige efter maveplastik være rund og synlig? flag
 • Avatar of Stine30
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Skal navlen umiddelbart lige efter maveplastik være rund og synlig?

  26. juni 2017

  Jeg har for en uge siden fået syet mavemusklerne sammen, fået en mindre fedtsugning samt fået fjernet en smule hud under navleniveau.

  Derfor har jeg ikke fået lavet et nyt hul til navlen men blot fået den syet på igen. Mit problem er, at det der nu er efter operationen ikke ligner en navle, men mere en hård hudfold (som ikke umiddelbart folder sig ud). Det er som om, at stinget måske er sat forkert. Ifølge kirurgen havde jeg også navlebrok.

  Skal navlen være fin rund og synlig umiddelbart efter operationen eller kan det være lavet forkert? Og i så fald; kan det så rettes og hvordan?

  Tak.

  Avatar of Dorte Lyhne
  2
  22
  Besvaret den 27. juni 2017

  Kære spørger

  En uge er alt for kort tid, til at lave en vurdering af et operationsresultat. Din navle kan sagtens hele op og blive fin.

  Det, du beskriver, kan dog også være tegn på problemer. Der kan opstå en lille blodansamling, stadig være et overskud af hud, og navlebrokket kan være mindre godt repareret eller noget helt andet.

  Jeg vil anbefale, at du henvender dig til din kirurg på den klinik, hvor du er opereret, så de har en mulighed for, at vurdere din tilstand.

  Med venlig hilsen

  Dorte Lyhne
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.