Debatforum Brystoperation Sivende defekt silikone implantat flag
 • Avatar of frk.Breinholt
  0
  9
  helpSpørg lægen:

  Sivende defekt silikone implantat

  8. juni 2020

  Jeg har siden årskiftet døjet med mine bryster følelsen af spændinger , fik en tid til mammografi tilbage i marts, men så kom covid19.

  Det kom så lidt i glemmebogen igen. men så blev det værre og min lymfe under højre arm hævede op d. 30 maj. selvfølgelig i pinsen. jeg tog til vagtlægen, infektionstallene var der ikke noget at se, de var normale. blev så sendt hjem igen og sku ta kontakt til min egen læge hvis jeg fik feber. Mandag (helligdag) hævede endnu en af min lymfer op, også højre side men nu den på kravebenet, kontaktede endnu engang vagtlægen og fik af vide de ikke kunne gøre så meget anet end at ta mine infektionstal igen. så fik anbefalede at vente på min egen læge ville åbne tirsdag.

  så blev det endelig tirsdag. jeg fik en akut tid. jeg fortalte ham om situtationen, plus jeg også var begyndt at gå med noget hovedpine og en følelse af at jeg havde noget til at sidde i halsen, som det var en lille bolsje jeg ikke kunne sluge, smed trøjen og viste min lymf. han reagerede med det samme ; lad os tage dette alvorligt, og give dig pakken til brystkræft så du kommer hurtigere igennem til mammografi. fik så en tid om FREDAGEN(store bededag). på mammografi var der ikke så meget at se, men da jeg kom under ultralyd scanning kunne de se at mine implantater var sivet og der var gået hul på begge (det skal siges at de er 10 år gamle) så alle  min øvre lymfer har silikone omkring sig. Det har faktisk spredt sig lidt over hele i overkroppen :( nu skal jeg så vente til mandag, før jeg kan komme i kontakt til egen læge så jeg så kan blive henvist til plastik kirurgisk afdeling. Nøj Hvor jeg synes tiden er lang. Jeg ved slet ikke hvad jeg kan forvente og hvor alvorligt det her er?? Hvordan skal man kunne få alt silikonen ud??

  Jeg går altid med et Garmin ur hvor jeg kan se min hvilepuls ligger omkring 55, men de sidste par uger, har den lagt mellem 62-72.

  “bolsjen” i halsen følelse til at blive større og mere tydlig, hovedpinen er der efterhånden også hele dagen og svimmelheden begynder der også at komme noget af.

  Jeg har længe gerne ville have et brystløft. og nu ser jeg chancen til at få det når jeg nu alligvel skal i fuld narkose og skæres i. men det gør det offentlige selvfølgelig ikke på deres regning. Er det sådan at man selv kan betale den del?

  Mvh. den bekymret

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 29. juni 2020

  Hej,

  Måske skulle du i første omgang henvises til vurdering på et offentligt sygehus.

  Man kan få silikone i lymfeknuderne, såfremt et implantat går i stykker og det er ikke standard at man fjerner alle disse påvirkede lymfeknuder.

  Lymfeknuden kan ligge dybt eller tæt på vitale strukturer og der kan være væsentlige risici ved denne type operation.

  De fleste gange er der ikke almen symptomer, som du beskriver, så man bør måske undersøge om du fejler noget “andet” eller udelukke det også.

  Derudover fastlægge hvor disse påvirkede lymfeknuder præcist sidder og om dine symptomer kan skyldes påvirkning af flere lymfeknuder.

  Man kan fjerne implantaterne og lave et løft samtidigt, men det gør det offentlige ikke.

  I så fald skal du alliere dig med en privatklinik.

  Synes dog at man skal udelukke anden sygdom, inden man gør yderligere.

  Held og lykke med det!

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.