Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Rynker på overlæben flag
 • Avatar of pipse
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Rynker på overlæben

  22. april 2005

  Hej-jeg har nogle dybe rynker på venstre side af min overlæbe, det grimt og irriterende især når man skal lægge makeup, nu vil jeg have dem væk, skal lige siges at jeg har fregner, så en hudslibning kan ikke bruges.

  Overvejer af få lagt “noget” ind – hvad anbefaler I.

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 22. juni 2005

  Hej Pipse.


  Tak for din mail. Lige umiddelbart er der 2 muligheder, når det er fillere, vi taler om.

  Jeg ville også have foreslået en hudslibning. Der er dog en filler, der forsvinder igen efter 3-9 måneder (red: Restylane eller Perlane) og en blivende filler (red: Aquamid). Fordelen ved den, der forsvinder, er, at du kan få det lagt, og bliver du glad for det, kan du vælge den blivende efterfølgende. Men bliver du ikke glad for det, forsvinder det igen. Ulempen er selvfølgelig at du skal betale for 2 omgange. De er lige dyre at få lagt. Men jeg vil anbefale dig at opsøge en plastikkirurg, som kan se på det problem og på den måde bedre råde dig. Held og lykke med det.


  Med venlig hilsen


  Hans Henrik Steenfos

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.