Debatforum Brystoperation Rygning efter BFO flag
 • Avatar of Millesofie91
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Rygning efter BFO

  29. juni 2020

  Hej

  fik lavet min BFO i fredags.
  Og er kommet til at ryge til efterfølgende. Dog ikke så mange som normalt men omkring 2-4 om dagen. Kan det skade mig? Er ret urolig.

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 29. juni 2020

  Hej,

  Ja, det er ikke smart. Det giver en øget risiko for sårhelingsproblemer, infektion, uskønne ar og øget risiko for kapseldannelse.

  Man bør stoppe 4-6 uger inden og gerne efter operationen også.

  Vi krydser fingre for at der ikke sker noget….

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.