Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Hvad er forskellen på Restylane og Juvederm? flag

207 visninger

1 svar

 • Avatar of Zuzan
  0
  8
  helpSpørg lægen:

  Hvad er forskellen på Restylane og Juvederm?

  17. februar 2014

  Hej,

  Jeg vil gerne havde, at mine læber kommer til, at se større og fyldigere ud.

  Hvad fylder mest: Juverderm eller Restylane? Hvad er forskellen på disse to produkter?

  Vh. Zuzan

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 17. august 2017

  Kære Zuzan

  Begge produktserier har mange forskellige fillers, og der er nogle, som fylder mere end andre. Så uanset om du vælger Restylane eller Juvederm, så kan du finde et produkt, som passer til dine ønsker.

  Tal med din behandler om, hvilken filler der er bedst egnet til netop dig og din hud.

  Med venlig hilsen

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.