Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Restylane tear trough flag
 • Avatar of Mille16
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Restylane tear trough

  29. oktober 2012

  Jeg har for godt 5 uger siden fået en restylane-behandling under øjnene, der jeg efter et særdeles hårdt år var blevet meget medtaget under særligt ét øje.


  I første omgang opsøgte jeg behandleren blot med interesse i, om noget overhovedet kunne gøres. Ifølge behandleren ville en tear trough behandling være den rette.

  Her næsten mere end 5 uger efter indgrebet, ser jeg paradoksalt værre ud end inden. Tidligere havde jeg bare rander under øjnene. De er der desværre endnu, men i tillæg er der kommet tydelige poser under begge øjne. Behandleren siger nu, at restylane vital trækker væske til, og at det skyldes at mine nedre øjenlåg er begyndende løse.


  Jeg er 38 år, og har aldrig tidligere bemærket det. Behandleren gjorde på sin side heller ikke forud for behandlingen opmærksom på, at det var en potentiel risiko.


  Hvad gør jeg? Jeg er meget meget ked af resultatet…


  På forhånd tak for svar.

  Avatar of Jesper Nygart
  1
  89
  Besvaret den 25. november 2012

  Visse typer fillers, kan “suge” vand til sig og dermed give hævelse. I dit tilfælde giver hævelsen tilsyneladende poser under øjnene.


  Behandlingen er at indsprøjte et enzym der klipper stoffet over i små bidder. Resultatet ses efter en time eller to, så det er en meget effektiv behandling af komplikationen.

  Efter nogle uger kan man indsprøjte Restylane Perlane, som er den filler jeg bruger til teartrough dvs render under øjnene. Indsprøjtningen gives med en stump kanyle, og metoden giver meget sjældent blå mærker, da karrene ikke bliver skåret over af en skarp kanyle.


  Behandlingen er effektiv på renderne i 9-12 måneder og nogen gange længere.

  Med venlig hilsen / Kind regards

  Jesper Nygart

  Speciallæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.