Debatforum Øjenlågskirurgi Reoperation af nedre øjenlågsoperation flag
 • Avatar of Metta
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Reoperation af nedre øjenlågsoperation

  20. november 2017

  Hej,

  Kan jeg få min gamle øjenfacon tilbage igen? Mine øjne ser mindre ud og så er de sunken lidt ind så de ser dybe ud, øjenlågskanten/slimhinden vender ud af.

  Mine øjne er gået fra cateyes til runde øjne. Søger en meget erfaren dygtig kirurg der kan hjælpe mig og som har udført den slags operation før.

  Avatar of Daniel Yadete
  3
  32
  Besvaret den 21. november 2017

  Kære spørger

  Umiddelbart lyder det som om, at du ikke er helt tilfreds med det resultat, du har fået efter din operation. Nogen gange kan det skyldes uheldig opheling, men der kan selvfølgelig også være andre årsager.

  Jeg kan ikke ud fra din beskrivelse fortælle dig, hvad man evt. kan gøre for at forbedre dit resultat. Det kræver, at man har mulighed for at undersøge dig. Inden du går til en ny plastikkirurg, vil jeg dog i første omgang anbefale dig at opsøge den kirurg, der har opereret dig for at få en vurdering.

  Venlig hilsen

  Daniel Yadete

  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.