Debatforum Brystoperation Re-operation af BFO flag
 • Avatar of MLVxxx
  0
  9
  helpSpørg lægen:

  Re-operation af BFO

  5. juni 2020

  Hej ☀️

  Hvordan vurderes der om man kan få en reoperation?

  Mine nye bryster er kun 6,5 uge gamle. Jeg har fået høj profil. De har siddet rigtig flot, men syntes pludselig at de er faldet i løbet af få dage. De ser meget naturlige ud, men har mistet fylden lidt for oven og sidder ikke som jeg havde håbet/ønsket. Desuden er det ene bryst begyndt at gøre ondt. Det brænder lidt og dunker i det.
  Jeg ved godt de kan nå at ændre sig meget endnu. Men idet de er “faldet” tvivler jeg stærkt på fylden kommer tilbage for oven og er bange for de egentlig kun falder mere/mister mere fylde. Er der noget man kan gøre?

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 9. juni 2020

  Hej

  I de første par uger efter en BFO, vil implantaterne fylde mere for oven. Efterhånden som muskel/hud slapper af, vil de falde ned og man “mister” noget af fylden for oven.

  Slutresultatet kan jo først vurderes efter flere måneder. Fylden for oven afhænger også af, om det er runde implantater og hvilken profil du har valgt.

  Du kan jo snakke om det med din kirug.

  Held og lykke med det

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.