Debatforum Brystoperation Piercinger og vægttab flag
 • 0
  1
  helpSpørg lægen:

  Piercinger og vægttab

  1. april 2008

  Hej.


  Jeg har rigtigt mange piercinger, og jeg ville høre, om ALLE piercinger skal ud under operationen?


  Mine brystpiercinger kan jeg selvfølgelig godt forstå skal ud – det er klart. Men jeg har bl.a. 3 tunge-piercinger, som jeg ikke bare kan tage ud i en dag, uden de lukker sig sammen.


  Får man lov til at have plastsmykker i under operationen, eller skal de alle sammen ud?

  Nu står jeg også i den situation, at grunden til, jeg ønsker en brystforstørrelse er pga. et vægttab på 31 kg. Jeg mangler dog stadig at tabe ca. 12 kg, før jeg er tilfreds.


  Det vil være muligt for mig at smide de 5-6 kg før operationen. Men vil det have effekt på resultatet af min brystforstørrelse, hvis jeg taber 6 kg bagefter?


  Mvh. Malene

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 22. april 2008

  Kære Malene


  Principielt set skal alle piercinger væk før operationen, idet de udgør en indgangsport for betændelse, og det er også uhensigtsmæssigt at have piercinger, når man bruger elektriske instrumenter under operationen.


  Dette gælder også tungepiercingerne, hvor piercingen i værste tilfælde kan løsne sig og forsvinde ned i luftvejene. Det samme gælder de plastiksmykker du nævner.


  Det endelige operationsresultat efter en brystforstørrende operation kan ændres ved, at du taber i vægt efter operationen.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.