Debatforum Intimkirurgi Opstramning af venusbjerg og nedre mave flag
 • Avatar of Heidi eneberg
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Opstramning af venusbjerg og nedre mave

  30. november 2016

  Hej

  Jeg er så ked af at mit venusbjerg er så højt/stort. Det kan ses i alt mit tøj og så gnaver det meste undertøj.

  Jeg  har fået 3 kejsersnit hvor huden efterhånden i min nederste maveregion, er blevet lidt slap.

  Er det noget man kan blive henvist til og hvad ville det koste mig, at få strammet op på venusbjerg og evt. nedre mave?

  Hilsen Heidi

  Avatar of Daniel Yadete
  3
  32
  Besvaret den 2. december 2016

  Hej Heidi.

  Tak for dit spørgsmål.

  Nogle kvinder har et højt/stort venusbjerg, fordi der er meget fyldigt fedtvæv i området. Det kan også være fordi, venusbjerget hænger som følge af, at vævet (herunder huden og fedtvævet på mavens forside) er blevet slapt. Hos nogen er det fordi, den underliggende knogle er fyldig.

  Det kan også være kombinationer af ovenstående.

  Dertil har du generne nedadtil på maven med slap hud samt dit ar efter kejsersnitsoperationerne.

  Alt efter hvor udtalte dine forandringer er i forhold til ovenstående, så forestiller jeg mig følgende behandlingsmuligheder:

  1) Fedtsugning af venusbjerget alene
  2) Korrektion af dit ar fra kejsersnitsoperation, hvor man samtidig laver en lille opstramning af dit venusbjerg.
  3) En miniabdominalplastik hvor man samtidigt skærer dit ar fra kejsersnitsoperationerne bort og laver en lille opstramning af dit venusbjerg.
  4) En stor abdominalplastik hvor man samtidigt skærer dit ar fra kejsersnitsoperationerne bort og laver en større opstramning af dit venusbjerg.
  5) En kombination af en/flere af ovenstående.
  6) Hvis det alene drejer sig om, at knoglen under venusbjerget er meget fyldig, er der umiddelbart ikke nogen god kirurgisk løsning på dette.

  Jeg kan desværre ikke oplyse dig om en pris, da det er helt afhængigt af hvilken behandling, der passer bedst til dig.

  Priser på fedtsugning (1 område), arkorrektion, miniabdominalplastik og stor abdominalplastik kan oftest findes på de forskellige plastikkirurgiske hospitalers hjemmeside.

  Se fx http://www.aleris-hamletplastikkirurgi.dk/priser/

  Jeg vil anbefale dig at få en forundersøgelse hos en speciallæge i plastikkirurgi. Dette med henblik på at vurdere dine forandringer, samt at informere dig om hvilken behandling, der vil være den mest hensigtsmæssige for dig.

  Plastikkirurgen vil også kunne give dig en samlet pris for den behandling, som er mest hensigtsmæssig for dig.

  Venlig hilsen

  Daniel Yadete
  Overlæge, speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.