Debatforum Øjenlågskirurgi Opstramning af øjenomgivelser uden kirurgi flag
 • Avatar of nadanadanada
  0
  6
  helpSpørg lægen:

  Opstramning af øjenomgivelser uden kirurgi

  7. januar 2008

  Jeg er en kvinde på 38, som synes, at huden omkring mit ene øje er begyndt at hænge, og der er kommet en lille fedtpose, som lejlighedvis svulmer op, på trods af at jeg fik fjernet fedtpuder for tre år siden med glimrende resultat.

  Huden hænger ikke meget, men nok til, at det generer mig, og der er tydelig forskel på de to øjne (selv om jeg godt ved, at man ikke er helt symmetrisk).


  Jeg vil helst undgå en operation, men tror, at det er, hvad der skal til.

  Findes der dog alligevel en behandling, der kan stramme huden op omkring øjnene? – Måske laser? Jeg vil ikke have indsprøjtet fillers. Er der andre muligheder?


  På forhånd tak.

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 18. februar 2008

  Det er usædvanligt, at øjenlåg behøver kosmetisk korrektion allerede i 35 års alderen. Endnu mere om der skulle være revisionsbehov allerede 3 år efter.


  Du beskriver, at hævelsen er vekslende, hvilket kan lede tanken hen på kropsvæskeforstyrrelser eller endda en stofskiftesygdom, for hvilken du bør søge din læge for afklaring. Jeg håber ikke, at det er dine nedre øjenlåg, som du i så ung alder allerede har fået opereret. Øvre øjenlåg kan man sagtens operere flere gange, mens nedre højest bør løftes 2 gange i livet, ellers er risikoen for bivirkninger i form af hængende øjenlåg meget stor.


  Eneste alternativ til operation er laserbehandling, evt suppleret med Tretinoin (En syntetisk A-vitaminsyre), og det virker alene på hudoverskuddet, ikke på frembulinger.

  Ud fra din beskrivelse er din problemstilling kompliceret, hvorfor jeg vil råde dig til at søge en meget erfaren plastikkirurg, evt. mere end én for at få en så god vurdering af dine behandlingsmuligheder som muligt.


  Med venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.