Debatforum Øjenlågskirurgi Operation af øvre øjenlåg flag
 • Avatar of mghk
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Operation af øvre øjenlåg

  22. maj 2019

  Jeg skal have foretaget en operation af hængende øvre øjenlåg. Jeg har været til forundersøgelse hos en øjenlæge. Jeg er dog blevet i tvivl ift. om det er den bedste beslutning eller om det er bedre at få foretaget operationen hos en plastikkirurgi?

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 23. maj 2019

  Kære spørger,

  Der er to vigtige kriterier for om du har valgt den rigtige kirurg.

  Det første er om han kan stille den rigtige diagnose.

  Det andet er om han kan udføre samtlige muligt relevante operationer.

  Det første kriterium, fordi problemer med øvre øjenlåg kan have forskellige årsager. Taget oppe fra kan det være fordi at det er øjenbrynene, der hænger. Det kan – typisk – være overskydende hud på øjenlågene. Men det kan også være at øjenlågets løftemuskel er skredet. Endelig kan der være problemer med for meget eller for lidt fedt i selve øjenlåget.

  Det andet kriterium, fordi en kirurg, der kun kan fjerne hudoverskud på øjenlågene, er tilbøjelig til kun at foreslå denne behandling – og det er langt fra altid den rigtige behandling.

  Om kirurgen så er plastikkirurg eller øjenlæge er nok af mindre betydning.

  Venlig hilsen
  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.